Politica de livrare si returnare

M.L.B. isi rezerva dreptul de a onora comenzile online intodeanuna dupa contactarea prin email sau telefonic.

Noi vom livra clienților noștri servicii, motiv pentru care politica de livrare nu se referă decât la modul în care vor decurge lucrurile după ce vom primi comanda online.

Va urma să contactăm clientul pentru a-i aduce la cunoștință instrucțiunile necesare pentru clasa la care s-a înscris.

RETURNAREA:

Conform legislației în vigoare (OUG 34/2014), renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului/produselor.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Plata transportului pentru retur o va suporta cumpărătorul.
Când vom livra produse, acestea vor trebui returnate în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit).

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur și doar în contul bancar al cumpărătorului.