Consultanță

Transformarea cunoștințelor acumulate și a experienței profesionale în Idei pe care să le împărtășim colaboratorilor respectând și promovând noțiunea de „dezvoltare durabilă”;
Obiectivele și rezultatele oricărei afaceri se exprimă în BANI ! Dar nu toți antreprenorii, managerii și specialiștii din diverse departamente ale firmei au cunoștințele, abilitățile și experiența necesară.
Operațiunile Food & Beverage sunt în centrul investițiilor din industria ospitalității, și atunci când sunt realizate de către profesioniști, aduc un profit consistent și stabil.
A inventa concepte pline de bun gust și meniuri adecvate fiecărui proiect de F&B sunt ingredintele esențiale în menținerea apetitului clienților dvs. Pur și simplu nu există nimic care să înlocuiască o experiență culinară tentantă în păstrarea unui flux continuu de clienți.
Consilierea începe cu discuțiile de principiu despre afacere și poate continua pe toată perioada activității în acest domeniu. Activitatea pe care o desfășurăm este indepedentă și nu colaborăm cu nicio firmă prezentă pe piață.

Noi oferim doar informațiile care vă pot ajuta să luați decizia cea mai bună.